CONCEPT

No addict - un concept nou de abordare a adicțiilor

Inițiat de dr. Ovidiu Alexinschi și realizat în parteneriat cu experți de renume, cu experiență în domeniu, conceptul No addict a plecat de la o nevoie acută – aceea de informare de calitate, explicații pe înțelesul tuturor, îndrumare și asistență medicală bazată pe dovezi științifice.

No addict reprezintă o inițiativă în a oferi asistență specializată complexă de calitate, accesibilă și mulată pe nevoile celor care au probleme legate de sănătatea mintală și adicții, precum și a familiilor acestora, adaptată realităților românești.

Citește mai mult

SCHIMBAREA ÎNCEPE CU NOI!

Cu toții “știm” că fumatul ucide, alcoolul îți distruge viața sau drogurile te pot nenoroci rapid pe toate planurile. Este de fapt o cunoaștere superficială, teoretică a unei realități. Ori, pentru a interveni profesionist și a putea produce o schimbare reală și durabilă este nevoie de o înțelegere profundă, emoțională. Adică de o interiorizare a locusului de control. De o căutare activă înăuntru a resurselor. Împreună.

Soluția personalizată propusă de conceptul No addict este de fapt izvorâtă din travaliul interior, din morișca motivațională internă. Ea combină, într-o manieră eficientă terapiile medicamentoase cu consilierea specifică, psihoterapia sau noile terapii cu ajutorul realității virtuale.

Am încercat să comprimăm într-un acronim simplu de reținut – T.I.M.P. pașii de urmat pentru gestionarea adicțiilor, întregul parcurs al schimbării stilului de viață fiind developat în … timp.

T - Trezirea

luarea  deciziei

I - Inițiativa schimbării

trecerea la acțiune

M - Menținerea

abstinenței

P - Prevenirea

recăderii

Pentru tine! Alături de tine!

Nu credem în miracole sau soluții providențiale împachetate cu fundiță cadou.

În schimb, credem cu tărie că există soluții puternice moderne, dovedit științific eficiente și posibilități de asistență personalizată, mulată pe nevoile pacienților și a familiilor.

Programează o consultație Specialiștii noștri

De ce suntem atât de buni

Scopul No addict nu este de a oferi servicii standard, ci de a fi un punct de referință, un suport solid în parcursul de schimbare a stilului de viață.

ABORDARE 360

No addict prezintă, într-o manieră nonconformistă, directă, nesofisticată lingvistic dar bazată pe o înțelegere profundă a fenomenului adicțiilor și tulburărilor psihice – repere de recunoaștere, pașii de urmat, recomandări precum și metode de gestionare practică.

CUNOAȘTERE PROFUNDĂ

Conceptul No addict aduce și exemple și experiențe extrem de utile pentru beneficiari în înțelegerea profundă a dimensiunilor dependenței – ca pierdere a libertății față de substanța/comportamentul respectiv. Noi înțelegem impactul dependențelor asupra “ecosistemului” pacientului.

Consultații
online