Politica de confidențialitate

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care  SC U1 Medicine SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

SC U1 Medicine SRL, in calitate de proprietar al www.noaddict-clinica.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

Conform prevederilor legale, S.C. U1 MEDICINE SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform GDPR, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email la contact@noaddict-clinica.ro, sau prin posta la adresa Str. Ghica Voda 3A, mezanin, în spatele Casei de Pensii, Iași.

DATELE COLECTATE

 • nume si prenume
 • IP
 • informatii de contact inclusiv adresa de email;
 • informatii demografice precum: adresa, preferinte si interese pentru formularele de contact sau de programari

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

 • informarea utilizatorilor/pacientilor privind interactiunea cu clinica: programari, solicitare d eonformatii medicale
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

MODALITATEA DE COLECTARE A DATELOR:

Formular inscriere newsletter

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, prenume, adresa de e-mail) de catre SC U1 MEDICINE SRL, cu sediul in Str. Ghica Voda 3A, mezanin, în spatele Casei de Pensii, Iași, parter, Iasi, sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic (1-2 campanii/luna) informatii privind activitatea clinicii, informari din domeniul sanatatii mintale.

Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp, precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

SC U1 MEDICINE SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri. Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de SC U1 MEDICINE SRL sau pe email la contact@noaddict-clinica.ro.

Formular contact, programari sau trimitere solicitare

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail) de catre SC U1 Medicine SRL, sunt folosite cu buna credinta, in scopul furnizarii de raspunsuri la intrebari si detalii solicitate prin acest formular de contact.

SC U1 MEDICINE SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate. In vederea modificarii, stergerii, rectificarii sau accesarii datelor  furnizate prin intermediul acestui formular, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la contact@noaddict-clinica.ro.’

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator  SC U1 Medicine SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul pentru marketing, suport tehnic si mentenanta websitelui www.noaddict-clinica.ro
 • com pentru trimiterea de newsletter
 • Chroot Network SRL, pentru serviciile de hosting si backup destinate gazduirii siteului www.noaddict-clinica.ro
 • Google, Facebook
 • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra servicii adaptate nevoilor dvs. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

 • pastrarea unei evidente interne a bazei de date;
 • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
 • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de servicii noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
 • este posibil sa va contactam prin email, telefon. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavoastra.

INFORMATII GENERALE COLECTATE DE  SC U1 MEDICINE SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul www.noaddict-clinica.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse  SC U1 Medicine SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.noaddict-clinica.ro ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare,  SC U1 Medicine SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului,  SC U1 Medicine SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica.

INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE  SC U1 MEDICINE SRL

Informatiile colectate de pe site-ul www.noaddict-clinica, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre  SC U1 MEDICINE SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC U1 MEDICINE SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

In vederea exercitarii acestor drepturi, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la contact@noaddict-clinica.ro. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale.  folosind urmatoarele metode:

 • ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.
 • daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: contact@noaddict-clinica.ro

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

SECURITATEA DATELOR

Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

Cadrul de confidențialitate al Clinicii No addict

Cazurile in care pot fi folosite sau dezvaluite informatii cu caracter personal sunt:

 • Programari – Putem folosi sau dezvalui informatiile cu caracter personal pentru a va aminti, prin intermediul mesajelor telefonice vocale sau scrise, ca aveti stabilita o programare.
 • Tratament: Putem folosi informatia legata de starea dumneavoastra de sanatate doar pentru a va oferi servicii profesioniste. Am stabilit standarde de confidentialitate care limiteaza accesul diferitilor membri ai personalului la informatiile cu caracter personal in functie de atributiile postului. Fiecare membru al personalului nostru semneaza o declaratie de confidentialitate.
 • Dezvaluire: Putem dezvalui si/sau impartasi informatiile cu caracter personal cu alti profesionisti din domeniul sanatatii care va ofera tratament si/sau alte servicii conexe. Acesti profesionisti vor avea o politica de confidentialitate asemanatoare. Informatiile cu caracter personal pot fi deasemenea dezvaluite familiei dumneavoastra, prietenilor si/sau altor persoane pe care alegeti sa ii implicati in ingrijirea dumneavoastra, doar daca sunteti de acord sa procedam in acest fel.
 • Plata: In cazul in care plata pentru serviciile noastre se face prin intermediul unei case/societati de asigurari de sanatate, putem folosi si dezvalui informatii cu caracter personal pentru derularea modalitati de plata pentru serviciile pe care vi le oferim. Aceste informatii vor fi procesate de personalul nostru administrativ si poate include companii de asigurari sau alte structuri care sunt implicate in procesul de corespondendenta electronica si/sau de recuperare a sumelor de bani neplatite.
 • Urgente: Putem folosi sau dezvalui informatii cu caracter personal pentru a notifica sau pentru a asista in notificarea unui membru al familiei ori a oricarei persoane responsabile de ingrijirea dumnevoastra in cazul unei urgente care se refera la ingrijirea dumneavoastra, locatia, starea generala sau decesul dumneavostra. Daca este posibil, va vom consulta cu privire la aceasta utlizare sau dezvaluire a informatiilor cu caracter personal. In conditii de urgenta sau daca dumneavoastra sunteti incapabil, vom apela la decizia nostra profesionala pentru a dezvalui doar acea informatie relevanta pentru ingrijirea dumneavoastra.
 • La solicitarea organelor juridice: Putem folosi sau dezvalui informatiile cu caracter personal cand acest lucru ne este cerut de lege (hotarari judecatoresti sau administrative, somatii sau alte proceduri legale).
 • Abuz sau neglijare: Putem folosi informatiile cu caracter personal pentru a le transmite autoritatilor responsabile, in cazul in care consideram ca sunteti o posibila victima sau agent cauzator al unor forme grave de abuz, neglijare sau violență domestică sau alte infractiuni grave. Aceste informatii vor fi dezvaluite doar in masura in care este necesara prevenirea unei amenintari serioase asupra sanatatii sau sigurantei dumnevoastra sau a altora.
 • Responsabilitati legate de sanatatea publică: Vom dezvalui informatii cu caracter personal pentru a raporta probleme legate de un produs medicamentos, reactii la medicamente, expunerea la o anumita boala/infectie si pentru a preveni si controla boala, ranirea si/sau dizabilitatea.
 • În scopuri științifice și de dezvoltare profesională: Specialiștii noștri participă la activități de supervizare și intervizare a practicii lor, iar unii dintre ei pot publica materiale profesionale în care ar putea folosi aspecte survenite în contextul consultațiilor psihiatrice sau ședințelor de psihoterapie. Identitatea persoanei în cauză va fi întotdeauna protejată şi, adesea, diverse aspecte ale mai multor cazuri vor fi combinate pentru a ilustra un concept ştiinţific.
Consultații
online